In deze blog komt van alles en nog wat aan bod, leuke dingen, vervelende situaties. Gewoon alles wat een normaal mens ook kan tegenkomen in het dagelijks leven. Bij mij is het een manier van verwerking om van zowel de leuke als de vervelende dingen, een kort verhaal te schrijven. Tot nu toe deed ik dat vooral in mijn hoofd, zonder ze daadwerkelijk op te schrijven. Eigenlijk best zonde kreeg ik in de gaten, want als ik er dan één vertel aan vrienden of familie, dan blijkt dat ze er plezier in hebben. Waarom dan niet meer mensen deelgenoot maken van mijn malle gedachtekronkels over het leven van alledag.
Soms grappig, soms ook verdrietig. Soms kritisch, naar een ander, maar ook zelfspot is mij niet vreemd. Of je nu om een ander lacht of om jezelf, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.